فوائد استفاده از محصولات ارگانیک چیست؟!1396/11/14

ارزش غذایی بالاتری دارند. میزان ویتامین C ، کلسیم، منیزیوم، آهن و فسفر در مواد غذایی ارگانیک بیشتر است.

مواد غذایی ارگانیک حاوی آنتی اکسیدان بیشتری می باشند. در مواد غذایی ارگانیک آنتی اکسیدانPHENOLIC بیشتر یافت میگردد. ( 50 درصد بیشتر از محصولات غیر ارگانیک). چراکه آفت کش های مصنوعی تولید این مواد را در گیاهان کاهش داده اما کودهای حیوانی و آلی بکار رفته در کشاورزی ارگانیک تولیدآنها را افزایش می دهد.

کمتر سمی هستند. محصولات ارگانیک سالم تر بوده و به بقایای آفتکش های آلی کمتر آلوده می باشند. همچنین این محصولات فاقد افزدنی های غذایی بوده و طبعا سالم تر می باشند.

خوشمزه و خوش طعم تر هستند. یکی از دلایل آن این است که محصولات ارگانیک پس از برداشت در مدت زمان کمتری بدست مصرف کننده رسیده و تازه تر می باشند. و همچنین در محصولات تهیه شده به روش سنتی، با فرآوری ها و دستکاری هایی که بروی آنها صورت می گیرد تنها به ظاهر، رنگ، بالا بردن ماندگاری، افزایش تولید و مقاوم کردن آنها در برابر صدمات ناشی از حمل و انبار داری توجه می شود و نه کیفیت و ارزش تغذیه ای آن.

تولید کنندگان محصولات ارگانیک از استانداردها و دستورالعمل های بسیار سخت گیرانه ای تبعیت می کنند که احتمال آلوده شدن اینگونه محصولات به هر گونه مواد شیمیایی و سمی منتفی می باشد.


    مشخصات

    تبلیغات

    محل تبلیغات شما
    محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

    آخرین وبلاگ ها

    برترین جستجو ها

    آخرین جستجو ها

    cettbolt روزنوشت های یک عدد جوجه رنگی:)) امتحان کد قالب Danielle پومودوروهای شبانه Bobbie زیبایی و سلامت پوست و مو دکتر مجید نصیری Barry